Семинари, обучения и повишаване на квалификацията

Хората са най-важният и ценен актив за една компания. За да извлечете най-доброто от Вашите хора, трябва да инвестирате в тях.

Качественото обучение гарантира, че Вашият персонал притежава необходимите знания и умения, за да се справи с ежедневната си работа и с увереност да посреща новите задачи и предизвикателства.

АНДА предлага обучение на Вашия персонал в различни сфери – от оперативно счетоводство до счетоводни и одиторски стандарти.

Ние сме от малкото фирми, които при обучението на Вашия персонал ще приложат високото качество, с което се характеризират вътрешните ни обучения. Ние вярваме, че практическите ангажименти помагат на нашия персонал да е в крак с бизнес изискванията, и че обучението, което предлагаме е релевантно и практически насочено в съответствие с бизнес нуждите.

Нашите курсове за обучение са на конкурентни цени и са създадени така, че да удовлетворят Вашите изисквания. Обучението може да бъде осъществено чрез интерактивни семинари, работни групи, разисквания, брифинги, както и в традиционния формат във вид на лекции.

Ние предлагаме обучение, пригодено за нуждите на нашите клиенти, а така също и безплатна консултация с цел оценка на специфичните Ви нужди от обучение. Благодарение на нашия професионален и гъвкав подход ние можем да изпълним всяко ваше изискване по отношение на обученията.